Paula Seling – I Feel Free

Paula Seling a lansat un nou videoclip!

Paula Seling a lansat un nou videoclip – I FEEL FREE . Noul single a fost compus de celebrul compozitor si producator grec Dimitris Kontopoulos, textul apartinand Paulei si lui Radu Bucura. Extrem de cunoscut in Grecia si nu numai, acesta a lucrat si lucreaza cu cei mai importanti artisti greci, intre care unii cu prestigiu international: Anna Vissi, Elena Paparizou, Sakis Rouvas. O colaborare inedita a avut cu ucrainianca Ani Lorak, careia i-a produs piesa castigatoare a locului 2 la Eurovision Song Contest 2008 – “Shady Lady”.

Videoclipul a fost filmat la Paris si Bucuresti in luna mai a acestui an. Secventele din interior sunt filmate la Starlight Suites si True Club. In clip ii veti putea urmari si pe cei din trupa de street dance Funky Fresh si pe actorul Lari Georgescu.
Piesa urmeaza sa fie promovata in paralel, atat in Romania, cat si in Grecia. Intamplator, Paula urmeaza sa plece in Grecia pentru o scurta vacanta, inainte de luna iulie, in care va fi implicata la maxim in calitatea ei de membra a juriului , la auditiile pentru X FACTOR.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: