Paula Seling – nominalizata la Premiile R.R.A

Cea de a IX-a Gala de decernare a Premiilor Muzicale Radio Romania Actualitati va avea loc duminica 13 martie 2011, ora 18.30 la Sala Radio.

In alcatuirea ierarhiei finale si desemnarea castigatorilor se implica intreaga echipa a sectiei de specialitate din Redacţia Muzicală: Titus Andrei, Gabriel Marica, Ştefan Naftanailă, Cezar Andrei, Gabriel Basarabescu, Florin Silviu Ursulescu, Mihai Cosmin Popescu, Bogdan Pavlică, Mihai Elekeş, Camelia Banţa, Robert Ionescu, Cristian Marica, Georgeta Cernat, Andrei Partoş, Octavian Ursulescu si Liviu Zamora.

Paula Seling este nominalizata la categoria “Cea mai buna interpreta”. Piesa “Playing with fire” pe care Paula o interpreteaza alaturi de Ovi este nominalizata la categoria “Cel mai bun cantec pop”. De asemenea, cei doi artisti se numara printre finalistii desemnati de juriu ai categoriei “Artistul Anului”.

Advertisements

One Response to “Paula Seling – nominalizata la Premiile R.R.A”

  1. Maria Says:

    Paula, vreau sa te votez la RRA, esti cu adevarat cea mai buna voce din Romania, esti foarte frumoasa si te admir pentru toate calitatile tale. Te-am urmarit la DPT, meritai sa castigi, dar sponsorul a avut alte planuri. Imi place ca ai fost aleasa pentru reclama Gerovital, ma repet, esti foarte frumoasa. Te iubesc si iti doresc mult succes!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: