PAULA SELING din nou la EUROVISION

E foarte posibil sa concureze cu…OVI

PAULA SELING din nou protagonista la Eurovision. E foarte posibil ca ea sa concureze cu…OVI. Mai exact, impotriva lui! Si mai exact, compozitiile lor este posibil sa fie concurente! Fiecare pentru alta tara!

Despre ce este vorba? Dupa succesul de la Eurovision, Paula si Ovi au declansat un interes aparte in lumea speciala a Eurovision. Intrucat regulamentul din diverse tari devine tot mai permisiv, in sensul posibilitatii ca si compozitori sau interpreti din alte tari sa participe la selectiile nationale, cei doi au primit diverse propuneri, una mai interesanta decat alta. PAULA, de pilda, va participa in calitate de autoare a piesei “Perfect Time” (muzica si text) la selectia Eurovision din Elvetia. Sindromul globalizarii concursului este pe deplin exemplificat de ce se intampla cu piesa respectiva. Compozitia Paulei (Romania) l-a impresionat in mod deosebit pe Hugo Foets (Belgia), managerul canteretei Nadine din Republica Sud-Africana, care are contract cu casa de productie EMI din Germania. Ea a fost produsa in Suedia si inscrisa la selectia din Elvetia! Site-urile consacrate Eurovision comenteaza deja fervent aceasta “intamplare”.

Videoclipul piesei poate fi vizionat chiar pe site-ul Eurovision Elvetia – http://www.eurovisionplattform.sf.tv/videos/perfect_time

In ceea ce il priveste pe Ovi, pe piesa lui “Fading Away” se “bat” doi interpreti, unul din Malta si altul din Irlanda. Romano-norvegianul inca nu s-a hotarat cui sa ii incredinteze piesa.

Reamintim, pe de alta parte, ca Paula si Ovi vor fi gazdele show-ului prilejuit de selectia nationala Eurovision din Romania, care va avea loc in noaptea de Revelion, in transmisiune directa pe TVR-1. Ei vor sustine si un recital special, cu invitati din tara si din strainatate.

Paula Seling si Ovi au participat la Eurovision in luna mai 2010, la finala de la Oslo, unde s-au clasat pe locul 3, cu piesa PLAYING WITH FIRE.

Fundatia Culturala Phoenix

Aparitii stire:

http://www.esctoday.com/news/read/16174?rss

http://www.oikotimes.com/v2/index.php?file=articles&id=9043

http://www.libertatea.ro/stire/paula-seling-din-nou-la-eurovision-pentru-elvetia-309329.html

http://www.bestmusic.ro/stiri/Paula-Seling-din-nou-la-Eurovision+91003.html

http://www.jurnalul.ro/stire-muzica/paula-seling-si-ovi-din-nou-la-eurovision-558611.html

http://www.muzicabuna.ro/stiri/paula-seling-din-nou-la-eurovision.html

http://www.adevarul.ro/locale/bucuresti/Paula_Seling_si_Ovi-din_nou_la_Eurovision_0_364163864.html

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: