Paula Seling si Tudor – Ajuta-i sa se califice!

Vineri in cadrul emisiunii-concurs Dansez Pentru Tine, Paula Seling si Tudor au dansat Folclor (unde au obtinut primele lor note de 10) si Salsa.

Folclor: http://dansezpentrutine.protv.ro/video-folclor-paula-seling-si-tudor-moldoveanu/41699
Salsa: http://dansezpentrutine.protv.ro/video-salsa-paula-seling-si-tudor-moldoveanu/41717

La sfarsitul emisiunii, cei doi a intrat la duel. Ii puteti ajuta sa treaca cu bine de aceasta incercare si sa mearga mai departe, trimitand un sms cu textul PAULA la 1276.

Va reamintim ca Paula Seling a intrat in competitia “Dansez pentru tine” ca sa fie alaturi de Tudor Moldoveanu (18 ani, Bucuresti) in visul lui de a-i multumi mamei sale pentru toate sacrificiile facute pentru el si a-i implini dorinta de o viata de a avea o locuinta doar a lor, un camin la care a visat mereu si pe care nu l-a avut niciodata. Tudor a fost crescut doar de mama sa de la varsta de 4 ani. Dupa divortul parintilor, ramasi practic pe… “drumuri”, mama lui Tudor nu s-a dat batuta si a hotarat sa inceapa o viata noua. A vrut sa-I ofere posibilitatea fiului sau de a avea o viata decenta. Astfel, ambitioasa, a inceput cursurile Facultatii de Actorie din Bucuresti si a devenit actrita. Desi toata viata lor au fost nevoiti sa se mute din casa in casa, mama lui Tudor nu a renuntat nicio clipa la visul ei, acela de a-si vedea baiatul balerin. In ciuda greutatilor pe care le-au intampinat, mama lui Tudor a invins si si-a vazut visul cu ochii. Tudor vrea sa-i rasplateasca mamei toate sacrificiile si la randul lui sa-i indeplineasca si el visul de a avea o locuinta doar a lor, un camin pe care nu l-au avut niciodata.

Nu uitati! Cu un sms cu textul PAULA la 1276, ii puteti ajuta! Multumim!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: