Videoclipul piesei “Playing with fire”

In sfarsit, e gata!

Videoclipul piesei “Playing with fire” a fost finalizat si am speranta ca se ridica la nivelul asteptarilor voastre.
Felicitari Edy Schneider, Mihnea de Vries si intregii echipe care a facut ca acest clip sa puna in valoare piesa atat de bine!

Povestea este simpla: un motiv banal (Ovi m-a facut sa-mi vars cafeaua pe rochita – LOL), ca si, de altfel, majoritatea motivelor care provoaca certurile domestice – genereaza o cearta intre cei doi indragostiti pe care-i jucam, Ovi si cu mine, asa ca cei doi prefera sa-si transpuna “lupta” in mediul virtual, dar si la nivel muzical, demonstrativ, comparandu-si tehnicile de interpretare pianistica, si de tehnica vocala.

Piesa este o intrecere pe toate nivelurile si avem speranta ca va face placere sa deveniti, pentru 3 minute, copii, asa cum noi, in timpul pe care l-am avut pentru filmari, ne-am jucat cu focul intr-o lume in care am putut sa ne alegem propriile avatare, pe Uwe si Darius din Alba Iulia care ne-au invatat tehnici de lupta, miscari “din filme” si… cum sa tinem in mana o arma. WOW!
Am pretins ca zburam prin spatiu, ca ne luptam ca “Mr. and Ms. Smith”, ca ne “duelam” in miscari de dans cu ajutorul avatarelor noastre Bianca si Andrei – elevi la Clubul ProDance 2000 Baia Mare.

Nu cred ca e nevoie sa va mai spun de salopeta de pantera (LOL) creatie “Inedit” Satu Mare, insa am sa va spun de Alina Latan, cea care a supravegheat stilistic toata filmarea, atat pentru noi cat si pentru avatarele noastre, dar si de Alina Cherciu, make-up artist si hair stylist-ul clipului.
Edi Schneider e un dulce, s-a dat peste cap sa termine o munca enorma, in timpul scurt pe care l-a avut, si a tinut neaparat sa faca tot posibilul ca videoclipul sa iasa perfect!
Ideea regizorala apartine lui Mihnea de Vries, un om minunat, profesionist, incredibil de placut ca persoana, ca personalitate!
Abia astept sa mai lucram impreuna! Multumim Mihnea!

Multumim Adevarul pentru sprijin, pentru ca ati facut ca acest clip sa …fie posibil!
Multumim TVR pentru intreaga sansa. Lumile noastre s-au schimbat de pe 6 Martie, si in mare parte este datorita voua!
Doamne ajuta!

Vizionare placuta!

Advertisements

One Response to “Videoclipul piesei “Playing with fire””


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: