Concurs de remix-uri

FUNDATIA PHOENIX si casa de productie norvegiana DA WORKS lanseaza un concurs de remix-uri la piesa “Playing with fire” cu care concureaza la EUROVISION duetul PAULA SELING & OVI. Piesa, compusa de Ovi(diu) Cernauteanu si orchestrata de Simen Eriksud, un producator foarte in trend in peisajul muzical scandinav, se afla deja in difuzare in Norvegia, pe mai multe canale audio, inclusiv pe postul de radio national.
Remixul/remixurile selectionat/e vor intra pe discul produs de DA WORKS si distribuit in toata Europa de WARNER MUSIC, avand toate sansele sa intre in playlist-urile din tarile scandinave, iar DJ-ul respectiv va fi promovat de Fundatia Phoenix.
In situatia in care PAULA SELING si OVI vor castiga selectia nationala si vor ajunge sa reprezinte Romania in finala europeana, este foarte posibil ca realizatorul remix-ului castigator sa fie invitat sa faca parte din echipa care se va deplasa la Oslo. Persoanele interesate sa concureze vor putea primi track-urile originale ale piesei dupa ce vor expedia un c/v convingator la adresa de email office@phoenix.ro.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: