In studio

La multi ani!

Ca sa aflati cu ce ma ocup (nu, nu am plecat in vacanta desi tare mi-as dori), va spun doar un pic pentru ca stiti ca nu imi place sa vorbesc inainte de a se intampla niste lucruri: am primit, anul asta, trei piese ale caror variante demo m-au facut sa ma intreb la ce mai aveau compozitorii nevoie si de mine 🙂 iar acum e o mare provocare sa adaug pieselor ceva in plus cu interpretarea mea.
Asa ca de pe 1 Ianuarie stau in studio. Imi place, mai ales ca provocari ca astea (piesele sunt, toate, foarte grele) ma ajuta sa progresez.

Apropo de progres, am o mare destainuire de facut: stiti ca mult timp m-am pregatit singura, vocal, si imi place sa fac asta in continuare, insa am redescoperit-o pe doamna Gabriela Dutescu, terapeut vocal al spitalului ORL Panduri, care a avut grija de gatul meu in vartejul spectacolelor din Decembrie cand, cu trei, patru evenimente pe zi, am facut fata cu brio si inca ma mir ca vorbesc si cant fara oboseala. E reconfortant sa nu ai niciun fel de probleme “tehnice”, sa stii ca “rotitele” merg perfect pentru ca sunt unse si reglate periodic de un specialist! Nu stiu, acum, ce m-as face fara domnia sa!

Alaltaieri am fost la “Atentie, se canta!” si m-am intalnit cu Moculescu, dragul de el, care mi-a amintit inca o data cum intarziam la drum in turneul din Canada, inca de la aeroport. Eh, asa e “DIVISH” i-am zis 🙂 si eram si mica, mica, pe-atunci.
Mi-a placut mult sa cantam impreuna “Cheek to cheek”.

Inceputurile de an vin cu analize si contabilizari. Anul trecut a fost plin si, daca ar fi si asta la fel, as fi multumita. Sa vedem.
Pana una-alta am reinceput colaborarea cu INEDIT Satu Mare, sper ca ati primit calendarul pe anul 2010, daca nu, il puteti downloada de aici.
Am inceput colaborarea cu centrul wellness Septimia din Odorheiu Secuiesc si, daca aveti drum pe acolo, va recomand camera de sare care este preferata mea.

Acum ma intorc la inregistrat, va tin la curent cu evolutia lucrurilor si in curand am sa va intreb ce parere aveti despre noile cantece.
O saptamana frumoasa tuturor!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s