La multi ani 1 Decembrie!

Prima zi de iarna, sarbatoare!

Trec anii pe nesimtite! Cerul se invarte repede sa nu-i vedem stelele, departarile, minunatiile. Privim in fata, sa nu ne abatem de la carare. Si ne pare suficient pentru ca lucrusoarele noastre sunt importante, viata e grea si ne ia toata seva. Putinul, zilele, lupta, scopul, dorinta! Toate sunt epuizante, ne intristeaza, ne lasa fara rost daca avem vreme sa ne gandim la ele .
E 1 Decembrie! La multi ani romani! Sa fiti sanatosi, sa treceti cu bine de incercarile la care suntem supusi. Sa nu ne pierdem visele.

M-am gandit sa va fac cadou un cantec foarte vechi pe care l-am inregistrat zilele trecute pentru albumul de colinde pe care il lucrez impreuna cu Sergiu Tuhutiu si care, din multe motive, va fi lansat abia anul viitor, daca vom fi sanatosi pana atunci. E un cantec de speranta, inregistrat cu gandul la oamenii care se bat pentru nimic, la lumea asta socata de vartejul in care am fost aruncati in ultimele zile.

Advertisements

3 Responses to “La multi ani 1 Decembrie!”

  1. A mai trecut un an « Paula Seling Says:

    […] mai trecut un an December 2, 2009 — Ioana Sandor A mai trecut un an, s-a dus… Si-n veci n-o sa mai vie Si cati crestini ne-au parasit S cate suflete-au pornit Cu el […]

  2. spitzio Says:

    ar fii interesant de stiut si la ce ore este concertul/recitalul


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s