La o luna de la lansarea albumului “Culeg vise” / “Believe”, Paula Seling a primit cadou un nou videoclip

coperta 1La exact o luna de la lansarea albumului “Culeg vise” (cu varianta in limba engleza intitulata “Believe”) si cam tot atat de cand ne propunea primul videoclip (la piesa “Ochii tai”), Paula Seling aduce in atentia voastra o piesa noua cu un clip nou. E vorba de al doilea single – “Believe” – extras din albumul cu acelasi nume.

Piesa are o geneza cu totul inedita, dupa cum ne declara chiar Paula: “Believe” a fost, initial, compusa pentru o reclama. Dupa lansarea acesteia, multi oameni au inceput sa intrebe unde pot sa gaseasca acest cantec si mai ales cine il canta. Mi-a facut placere sa aflu ca si fara “avantajele” numelui, cantecele mele au impact asupra oamenilor si m-am amuzat copios de reactiile celor carora, la aflarea interpretului si a compozitorului, nu le venea sa-si creada urechilor.Believe

Si, cum spontaneitatea este o caracteristica a cuplului “Bucura – Seling”, videoclipul a aparut tot asa, dintr-o experienta placuta: recent, Paula si sotul ei, Radu, au fost intr-o scurta vacanta intr-un sat din Grecia – un mic paradis, dupa cum se va vedea din imaginile clipului. Conform unui frumos obicei, Radu a filmat sau fotografiat mai tot timpul, entuziasmat de cum “da in peisaj” Paula. Odata intorsi acasa, mai pe fata, mai pe ascuns, s-a pus pe lucru si, nu dupa mult timp, a reusit … montajul final al noului videoclip! Exact la momentul potrivit pentru a-i face Paulei poate cel mai frumos cadou, la implinirea a fix patru ani de la casatorie, in care au cules vise impreuna si au crezut in ceea ce fac. “Culeg vise” si “Believe” – o dubla marturie in fata lumii.

Noul videoclip va fi lansat prin intermediul internetului. Premiera va avea loc vineri, 10 iulie 2009, pe PaulaSeling.ro.

Advertisements

2 Responses to “La o luna de la lansarea albumului “Culeg vise” / “Believe”, Paula Seling a primit cadou un nou videoclip”

  1. Octavian Says:

    Ma bucur mult ca nu te lasi si crezi cu darjenie in muzica pe care o faci.Esti un semn bun al zilelor noastre,profund lipsite de valori.Te respect enorm pentru caracterul tau frumos care se reflecta in fiecare piesa.Sunt un tip de 18 ani,si atunci cand m-am izbit de realitatile cotidiene,in multe momente dificile,piesele tale,vocea ta,m-au ajutat sa merg mai departe,sperand in mai bine.Te rog din tot sufletul sa nu te opresti din drumul tau pentru ca sunt oameni care se simt binecuvantati prin muzica ta,chiar daca probabil nu vor avea vreodata sansa de a-ti spune ‘multumesc’.Numai bine,si abia astept sa vad noul clip.

  2. diana Says:

    sunt celmai mare fan al tau am camera plina cu postere de atale


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: