Paula Seling va invita in studioul personal

In urma cu aproape un an, Paula ne-a “invitat” in studioul ei, sa ne arate cum lucreaza, cum e la repetitii, cum înregistreaza. Pentru ca traim intr-o lume virtuala in care distantele se reduc la un click de “mouse”, Paula s-a hotarat sa ne arate într-un fel de video “jurnal” cele mai frumoase si emotionante momente din fiecare zi, sa descoperim universul ei prin muzica.

Veti putea sa participati, virtual, si la lansarea noului album intitulat “Culeg vise” ce va avea loc pe data de 10 iunie, in Bucuresti, la Silver Church.

vblog 2 “In urma cu aproape un an am inceput un fel de video blog, prin care sa le arat fanilor muzicii mele, celor de pe PaulaSeling.ro, cum se compune un cantec, momente de la repetitii, momente din cariera si din viata “muzicala”. Stiau ca urmeaza sa scot un album lucrat complet de mine, pe texte, muzica si orchestratiile mele, asa ca toti au devenit curiosi sa afle cum s-a realizat asta. Idea s-a dezvoltat pe parcurs si, pentru ca acest album se adreseaza si publicului necunoscator de limba romana, am decis ca filmarile sa le realizez in engleza stiind ca majoritatea userilor de calculator sunt buni vorbitori de limba engleza. Aici veti fi partasi la crearea muzicii, la lucruri pe care le iubesc sau care ma inspira.
Welcome to my… videoblog!”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: