Paula Seling, o voce fara concurenta in muzica romaneasca

paula1Luni seara a avut loc un show extraordinar in Hard Rock Cafe, din seria Blue Monday. Paula Seling si Joanna Hartescu au sustinut un concert tribut Janis Joplin.

Hard Rock Cafe este o locatie greu de ocolit in peisajul monden al Capitalei. Asezata in loc elegant si cu pretentii, pe malul lacului Herastrau, Hard Rock are o suprafata de peste 1500 de mp, fiind una dintre cele mai mari cafenele din Europa. La Hard Rock Cafe vei gasi mereu un meniu variat, o servire ireprosabila si muzica de calitate.

Janis Joplin a fost “adusa” pe scena Hard Rock luni seara, prin interpretarea senzationala a unor voci cu “greutate” in Romania: Paula Seling si Joanna Hartescu.

Paula Seling este o artista rafinata, extraordinar de frumoasa, modesta si care impresioneaza puternic cu vocea si prezenta sa scenica. Dupa melodii celebre ca “Summertime”, “Piece of my heart”, “Mercedes Benz”, “Cry Baby”, etc., care au starnit aplauze entuziaste, Paula a stat de vorba cu noi.

Ea ne-a marturisit ca a fost de nenumarate ori “oprita” din drum de refuzuri in ceea ce priveste cariera sa, ca iubeste Romania unde a invatat sa cante, sa iubeasca si sa spere si ca ar pleca din tara pentru a face cariera, insa niciodata definitiv.

Paula Seling ne-a convins ca minunile exista: talent divin, frumusete si discretie intr-un trup de femeie.

Sursa : www.showbiz.ro

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: