Paula vrea atestatul de antrenor de fitness

Paula cu Uceanu-1Indiferent de vreme si de vremuri femeile vor sa arate bine si sa se mentina in forma, astfel Paula Seling este pasionata de intretinerea corporala si merge la sala de cel putin trei ori saptamanal, unde isi petrece cateva ore bune in fata aparatelor.

De altfel, Paula ne-a declarat ca: ”Imi organizez viata respectand principiul “trupul nostru reactioneaza in conformitate cu modul in care il tratam. Cu cat suntem mai grijulii, mai atenti cu noi insine, cu atat acesta ne “serveste ” mai mult si mai bine.
Practicarea oricarui sport te face mai ordonat, mai ambitios, mai sanatos, iti da o stare de bine, te face sa zambesti, te face sa te simti tanar si plin de energie. O viata ordonata, cu un regim echilibrat si miscare suficienta, tine doctorul departe de casa. Pe langa sport, regimul alimentar este foarte important si este cauza problemelor de sanatate pe care le are omul modern. Practic numeroase sporturi de cand ma stiu (inclusiv scuba diving, mountain biking, inot, mai rar, skydiving), insa de 6 ani fac fitness cu Florin Uceanu. Florin Uceanu este multiplu campion national si international la culturism, este un om deosebit care a reusit sa-mi insufle dragostea pentru acest sport si sa ma ajute sa-mi insusesc un mod de viata sanatos si sportiv. Ii datorez forma mea fizica, optimismul si parte din succesul pe scena pentru ca ma simt in forma si plina de energie la fiecare spectacol. cu-uceanu-21
In toti acesti ani, am invatat multe despre sport si in fiecare zi descopar lucruri noi, dar imi doresc sa pot sa ii invat si pe altii tot ceea ce stiu (despre sport, nutritie si intretinere corporala), drept pentru care am inceput sa ma pregatesc pentru exameul de atestat pe care doresc sa-l sustin in aceasta primavara.”

Asadar, Paula va da examenul pentru obtinerea atestatului de instructor de fitness si, in curand puteti invata de la Paula Seling tot ce vreti sa stiti despre aerobic, step, spininng, body power, si tot ceea tine de sportul de intretinere, precum si despre un stil de viata sanatos.

Advertisements

One Response to “Paula vrea atestatul de antrenor de fitness”

  1. ionel torac Says:

    Mult succes Paula in obtinerea acestui atestat. Stiu ca vei reusi fara nici un dubiu . Din pacate traim intr-o epoca a sedentarismului unde stam mai mult pe scaun si nu prea ne gandim sa facem miscare sau sa mergem la sala.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: