Corul “Anghelos”

Un cor de ingerasi numit “Anghelos”, alcatuit din copiii cu dizabilitati aflati in grija Asociatiei Vasiliada, pun in limbajul semnelor diferite cantece, colinde si cantece sfinte; copii frumosi si speciali, care au foarte multe lucruri de oferit, iar “lipsa graiului si auzului lor palesc pe langa frumusetea sufletelor lor”.

Citat preluat de pe site-ul Paulei:

“In urma cu aproape patru ani am fost contactata, prin Fundatia Culturala Phoenix, de Parintele Adrian de la Mitropolia Olteniei pentru a sustine un concert pentru copiii cu dizabilitati aflati in grija Asociatiei Vasiliada. Proiectul era mai amplu si, pe langa strangerea de fonduri, scopul acestor intamplari era sa aratam lumii ca acesti copii au foarte multe lucruri de oferit, ca sunt speciali si frumosi, ca lipsa graiului si a auzului lor palesc pe langa frumusetea sufletelor lor.
Copiii au un cor ‘de ingerasi’, cum li se spune, numit ANGHELOS, pun in limbajul semnelor, diferite cantece, colinde, cantece sfinte. Este un lucru extraordinar ceea ce pot sa faca, si pentru cei care nu inteleg despre ce e vorba, iata, un exemplu aici.
Concluzia este ca si cei fara grai pot sa cante, si cei fara auz pot sa simta muzica si magia unei clipe. Imaginatia este drumul spre lumea ideala, si, cine stie, poate ca ei stiu sa auda muzica ingerilor.
De atunci incerc sa ma implic in fiecare an, in proiectele lor si sper sa conteze lucrul acesta pentru ei.

Pentru cei care doresc sa se implice, va spun, din suflet, ca a face un lucru bun pentru altii iti aduce mult mai multa bucurie decat atunci cand il faci pentru tine insuti.”

ASOCIATIA VASILIADA
RO75 RNCB 0140 0184 5698 0001
, deschis la BCR Jiul Craiova.
www.AsociatiaVasiliada.ro

Advertisements

One Response to “Corul “Anghelos””

  1. ionel torac Says:

    Este un gest ce merita remarcat . Multumim Paula pentru gestul de a ajuta copii care s-au nascut cu dizabilitati , care nu au avut sansa de a trai o copilarie normala , cum am trait noi toti si bunul Dumnezeu a avut grija sa fim sanatosi. Este minunat ca exista astfel de oameni.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: